Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac vrea ca DNA să o acheteze pe Clotilde Armand

bogdan chirieac

Bogdan Chirieac susține că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar trebui să fie anchetată de DNA și le-a plâns de milă locuitorilor din acest această zonă administrativă a Capitalei.

Chirieac a susținut că Armand a alocat direct, unei firme de pază, două contracte de peste 1,6 milioane de euro.

„USR PLUS se numește. Dacă era vorba despre alt partid, acum aveați anchetă DNA. Dânsa, fiind de la USR PLUS, are mulțumiri din inimă pentru că, iată, se îngrijește de securitatea cetățenilor.

Dânsa e deasupra legii, nu am nici o îndoială, de altfel, mai sunt persoane din acest partid care sunt în mod evident deasupra legii și a instituțiilor din România.

Chiar nu mi se pare nimic deosebit că doamna Armand atribuie direct acest contract. Chiar nu mi se pare… Dvs. vi se pare ceva deosebit, luând seama de toate cele întâmplate?”, s-a întrebat vădit ironic şi retoric Bogdan Chirieac, la România TV.

Chirieac s-a plâns apoi că PSD nu are nici o reacție și le-a plâns de milă locuitorului sectorului.

„L-ați văzut la rândul său pe Dan Tudorache sau pe altcineva din PSD făcând anunțuri pe Facebook sau plângere penală? Nu ați văzut, ceea ce înseamnă că toată lumea este mulțumită.

Deci, doamna Armand își va conduce primăria cum crede dânsa de cuviință. Vai de locuitorii din Sectorul 1! Deși, și aici să știți, am mai văzut sondaje. Nu că stă chiar bine, dar în orice caz nu este la 0 absolut”, a mai spus Chirieac.

În campania electorală, Clotilde Armand a anunțat că refuză să îi acorde interviuri lui Chirieac, pentru că acesta a luat bani de la PSD.

„În urmă cu 3 săptămâni, v-am spus că site-ul lui Bogdan Chirieac a primit prin încredințare directă, fără licitație, două contracte în valoare de 30.000 E, de la primarul pesedist al Sectorului 5. În luna aprilie, firma lui Bogdan Chirieac a primit 2.4 milioane de lei, de la Primăria Sectorului 4, și în luna iulie a mai primit 15.000 E, tot de la Sectorul 5.

Și ce să vezi?! Mi-a trimis acum site-ul cu pricina o invitație să particip la o ‘dezbatere’ cu primarul bolșevic de la Sectorul 1. Vreau să fie foarte clar: eu nu dau credit fabricii de fake news PSD, plătită din banii publici”, scrisese Armand, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri