Fostul jurnalist Alin Bogdan, care era în prezent consultant politic, a încetat din viață, la doar 43 de ani. Bogdan a intrat în presă în anul 1998. A fost redactor la Adevărul, pe politică internă, apoi a lucrat la Gândul, ca publicist comentator, și la Cotidianul.

În toamna anului 2006, redactorul-șef de la Cortidianul, Dan Tăpălagă, și-a dat demisia, declarând că a făcut acest pas din cauza abuzului prin care i-a fost luată șefia Departamentului Politic al ziarului.

Împreună cu Dan Tăpălagă, a plecat și Alin Bogdan, jurnalist la Departamentul Politic. Alin Bogdan, căruia i se propusese postul de șef al departamentului, a declarat atunci pentru Hotnews.ro că există două motive pentru care a luat această decizie:

„În primul rând, pentru că eu am fost adus în echipă de Tăpălagă și mi se pare normal să procedez așa. Al doilea motiv este de ordin funcțional: dacă o echipă care mergea bine a fost spartă, nu văd cum ar putea continua să funcționeze pe viitor în condiții optime”.

Ulterior, Alin Bogdan a intrat în consultanță politică, lucrând pentru campaniile electorale ale PNL. Anunțul decesului a fost făcut de soția sa, jurnalista Sidonia Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here