Caută
Close this search box.

Tanczos Barna: Clotilde Armand trebuie să asigure ridicarea gunoiului, de către Romprest, până se găsesc soluţii juridice

single-use plastic

Primarul Sectorul 1, Clotilde Armand, are obligația de a se asigura că serviciul de salubritate funcționează, că toate gunoaiele menajere sunt ridicate la timp, a precizat ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Tanczos Barna spune că i-a atras atenția primarului Clotilde Armand că nu trebuie să se mai întâmple ca deșeurile să fie lăsate în stradă și că, până la soluționarea conflictului cu Romprest pe cale juridică, compania trebuie să-și facă treaba.

„În București există multe războaie pe tema deșeurilor, dar din punctul notru de vedere (al Ministerului Mediului – n.red), cel mai important lucru este ca deșeurile să fie ridicate. Știu că, din păcate, în Sectorul 1 au fost câteva zile când acest lucru nu s-a întâmplat și i-am atras atenția primarului că acest lucru nu trebuie să se mai întâmple. Dincolo de disputa cu Romprest, serviciul de ridicare a gunoaielor trebuie să fie prestat în continuare”, a spus Tanczos Barna, conform g4media.ro.

Ministrul Mediului a precizat că săptămâna viitoare va avea o întâlnire cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pentru a vedea care sunt etapele pentru rezolvarea conflictului cu compania de salubritate Romprest.

Din informațiile pe care le deține, ministrul susține că, pentru tot ceea ce înseamnă deșeuri menajere în Sectorul 1, Primăria ar fi plătit în avans facturile, astfel încât să nu existe nici un pretext de blocaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri