Michael Flynn, fostul consilier pe probleme de securitate națională al președintelui Donald Trump, a declarat la o conferință QAnon că o lovitură de stat similară celei din Myanmar ar trebui să aibă loc și în America.

Michael Flynn, fostul consilier pe probleme de siguranță națională al președintelui Donald Trump, s-a numărat printre principalii vorbitori la o întrunire QAnon, care a avut loc weekendul trecut în Dallas.

El a fost întrebat de un participant la conferință „de ce ceea ce s-a întâmplat în Myanmar (lovitura militară de stat – n.r.) nu se poate petrece și aici”. Întrebarea a fost întâmpinată cu urale și aplauze din public.

„Nu există niciun motiv. Adică ar trebui să se întâmple și aici. Nu există niciun motiv, așa e”, a răspuns Michael Flynn.

Potrivit Business Insider, care citează un site de monitorizare media, comunitățile QAnon au lăudat lovitura de stat din Myanmar și ar fi favorabile unei asmenea lovituri și în SUA, unde adepții mișcării conspiraționiste sunt convinși în continuare că alegerile au fost fraudate și că Joe Biden nu ar trebui să fie președinte.

Fostul general de armată Michael Flynn a pledat vinovat în 2017 pentru că a minţit FBI-ul cu privire la contactele sale cu ambasadorul Rusiei la Washington. El a fost consilierul lui Trump doar câteva săptămâni, până a izbucnit scandalul întâlnirii cu diplomatul rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.