Caută
Close this search box.

VIDEO Valeriu Gheorghită: Personalul va fi implicat în centrele de vaccinare mobile. 9.394 de copii au fost vaccinați

valeriu Gheorghiţă

Nu se vor închide centrele de vaccinare existente, ci va fi regândit programul de funcționare și implicarea personalului în centrele de vaccinare mobile, a declarat, marți, Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV).

Cred că omenii trebuie să înțeleagă vaccinarea din perspectiva actului medical, nu a unor recompense materiale sau de altă natură”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Șeful CNCAV a mai  declarat că până marţi au fost vaccinaţi anti-COVID 9.394 de copii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani, de la începutul imunizării acestei grupe de vârstă, din 2 iunie.

După cum ştim, pe data de 2 iunie a demarat activitatea de vaccinare şi pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani. Până la acest moment, până astăzi, 8 iunie, ora 12.00, au fost vaccinaţi 9.394 de copii cu vârsta cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani, cei mai mulţi fiind în municipiul Bucureşti – 2.315, urmat de judeţul Cluj – 856, Ilfov – 439, Timiş – 433 şi Iaşi – 370„, a declarat Valeriu Gheorghiţă în conferinţa de presă de la Palatul Victoria.

Conferință de presă este susținută de Valeriu Gheorghiță și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, vicepreședinte al CNCAV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri