Caută
Close this search box.

Englezii cer rejucarea finalei EURO 2020

rejucarea finalei

Anglia a pierdut finala EURO 2020, în fața Italiei (1-1, 2-3 d.l.d), însă fanii englezi cer rejucarea partidei de pe Wembley.

Câștigătoarea s-a stabilit la loviturile de departajare. Rashford, Sancho și Saka au fost jucătorii Angliei care au ratat, iar trofeul a ajuns în Italia după o pauză de 53 de ani.

„Meciul disputat pe 11 iulie 2021 nu a fost corect deloc. Italienii au primit doar cartonaș galben atunci când îi trăgeau pe jucătorii englezi, tratându-i ca pe niște sclavi. Toate aceste împingeri, trageri și lovituri au fost permise pentru ca Italia să câștige?

Sunt, cu siguranță, decizii părtinitoare. Italia ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru jocul său, iar meciul să fie rejucat cu un arbitru corect. Nu a fost corect deloc”, a scris cel care a lansat una dintre petiții, pe site-ul change.org. Aceasta a strâns deja peste 25.000 de semnături.

Petiții pentru rejucare au mai existat la meciurile Franța – Elveția (3-3, 4-5 d.l.d), când francezii l-au acuzat pe portarul Yann Sommer că nu a stat măcar cu un picior pe linia porții, dar și la duelul Anglia – Danemarca (1-1, 2-1 d.p), când englezii au beneficiat de un penalty ușor acordat, în urma unei căderi a lui Raheem Sterling în careu.

Așa cum era de așteptat, presa internațională scrie că UEFA nu va lua în calcul astfel de petiții, în care se solicită rejucarea partidelor de la EURO 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri