Caută
Close this search box.

Fetiță de 6 ani ucisă de unchiul său, într-o localitate din Dâmbovița. Agresorul a sunat la 112 și a anunțat crima

O fetiță de 6 ani din localitatea Cojasca a fost înjunghiată mortal, sâmbătă dimineață, iar crima a fost anunțată la 112 chiar de către agresor, care este unchi al fetiței.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița, Ana Maria Liță, a declarat pentru HotNews.ro că sâmbătă dimineață un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a ucis o fetiță de 6 ani. El a indicat și locul crimei, undeva la marginea localității.

Polițiștii care au mers la fața locului au găsit-o pe fetiță înjunghiată. Agresorul, care are 25 de ani, a fost găsit și el la locul crimei și ridicat de polițiști pentru a fi audiat.

„La data de 17 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgentă 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza comunei Cojasca si-ar fi omorât nepoata în vârstă de 6 ani. Poliţiştii s-au deplasat în timpul cel mai scurt la fata locului, unde au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 25 de ani, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, a transmis ulterior Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Conform unor surse citate de stirileprotv, autorul crimei era în conflict cu fratele său și ar fi motivat că a vrut să se răzbune.

Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul Tribunalului Dâmboviţa, pentru infracțiunea de omor calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri