Caută
Close this search box.

Jair Bolsonaro ar putea fi operat de urgenţă. Sughiţă fără oprire

jair bolsonaro

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, ar putea fi operat de urgenţă, după ce a fost internat în spital în urma unor sughiţuri cronice care durează de 10 zile. Bolsonaro, în vârstă de 66 de ani, a fost transferat la un spital din Sao Paulo, unde i se vor face analize pentru o ocluzie intestinală, informează BBC.

Update: Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro, suferind de o ocluzie intestinală, a fost internat miercuri într-un spital privat din Sao Paulo, unde va primi într-o primă fază un „tratament clinic conservator”, indică cel mai recent buletin medical, care exclude deocamdată o intervenţie chirurgicală de urgenţă, informează Agerpres.

„Vă mulţumesc pentru sprijin şi rugăciuni. Dumnezez să ne binecuvânteze şi să ne ocrotească naţiunea. Vă îmbrăţişez”, a declarat Bolsonaro, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, citat de Digi24.

Jair Bolsonaro a fost grav rănit în timpul campaniei electorale din 2018, când a fot înjunghiat burtă. Bolsonaro a pierdut atunci 40% din sânge şi a suferit mai multe operaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri