Caută
Close this search box.

Ludovic Orban: Condamn public încălcările grosolane ale democraţiei interne săvârşite la PNL Timişoara

ludovic orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi critică sâmbătă pe Alin Nica, Dănuţ Groza, Alina Gorghiu şi Bogdan Ghelbere, pe care îi acuză de „încălcări grosolane ale democraţiei interne săvârşite la PNL Timişoara”, menţionând că a avertizat că îi va sancţiona, în cazul îngrădirii dreptului de vot a membrilor partidului”, pe cei care fac acest lucru şi va anula alegerile „grav viciate prin aceste demersuri”.

Condamn public încălcările grosolane ale democraţiei interne săvârşite la PNL Timişoara de Alin Nica, Dănuţ Groza, Alina Gorghiu şi Bogdan Ghelbere. Le-am transmis înainte de conferinţa pentru alegerea conducerii organizaţiei o adresă prin care le-am solicitat să respecte întocmai prevederile Statutului Partidului Naţional Liberal. Totodată, le-am comunicat situaţia oficială a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 şi i-am avertizat că orice îngrădire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sancţiuni îndreptate împotriva celor care au împiedicat membrii în drept ai PNL să-şi exprime opţiunea, precum şi la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri„, scrie Orban pe Facebook.

Citeste și: VIDEO Scandal cu îmbrânceli și forţe de ordine la intrare, la PNL Timiș

El precizează că, în calitate de preşedinte al PNL, îşi rezervă dreptul de a-i sancţiona pe cei vinovaţi, precum şi de a anula alegerile de la Timişoara.

În calitate de preşedinte al PNL, având obligaţia statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului şi de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acţiona în conformitate cu prevederile statutare pentru sancţionarea celor vinovaţi, precum şi pentru anularea alegerilor de la Timişoara, desfăşurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL şi de deciziile organismelor de conducere ale PNL„, afirmă liderul PNL.

Alegerile de la PNL Timișoara s-au soldat cu un mare scandal, sâmbătă. Organizate într-un mall din oraș, alegerile au generat nemulțumiri între PNL-iști și au necesitat intervenția forțelor de ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri