PNL Neamţ a decis să susţină candidature lui Florin Cîţu în cursa pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii. ”Este un lucru absolut firesc ca cel care deţine funcţia de premier, să fie şi preşedintele partidului din care provine”, a declarant preşedintele PNL Neamţ, George Lazar.

”Noul Birou Permanent Judeţean al PNL s-a întrunit în prima sa şedinţă, iar principala hotărâre adoptată este mandatarea actualului preşedinte, George Lazar de a-l sprijini pe premierul Florin Cîţu la congresul PNL, din 25 septembrie. Decizia a fost votată în unanimitate”, a transmis PNL Neamţ.

Fliala precizează că, atât George Lazăr, cât şi senatorul Eugen Ţapu-Nazare, cel a deţinut interimatul în ultimele patru luni, au anunţat cu mai mult timp în urmă că-l vor sprijini pe actualul premier.

”Nu mai este niciun secret, am anunţat de multă vreme că atât eu, cât şi cei doi prim-vicepreşedinţi, Eugen Ţapu-Nazare şi Andrei Carabelea, îl susţinem pe premierul Cîţu. PNL este un partid dinamic, un partid care înţelege necesitatea reformelor interne, pentru a nu cădea în capcana suficienţei, aşa cum istoria ne-a demonstrat că se întâmplă. Este un lucru absolut firesc ca cel care deţine funcţia de premier, să fie şi preşedintele partidului din care provine. Aşa se întâmplă în democraţiile consolidate, aşa se va întâmpla şi la noi, pentru că, nu am nicio îndoială, premierul Florin Cîţu va fi noul preşedinte al PNL, din 25 septembrie”, a precizat George Lazar, preşedintele PNL Neamt.

În aceeaşi şedinţă, Adrian Ciobanu a fost ales noul secretar general al PNL Neamt, funcţie deţinută până nu demult de George Lazăr, actualul preşedinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here