Caută
Close this search box.

PSDragnea ar încerca să-l dea jos pe Marcel Ciolacu din fruntea PSD

psdragnea

Codrin Ștefănescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, anunță că numeroși pesedișți sunt „cu arma la picior” și gata să îl răstoarne pe Marcel Ciolacu, din fruntea partidului. Ștefănescu le cere acestora să treacă la acțiune.

„Vreau să transmit un mesaj! Eliberarea lui Liviu a creat multă emoție, așteptare speranță! Foarte mulți m-au sunat sau mi-au scris în sensul acesta! Unii au luat și poziție publică, bravo lor, oameni bravi pe care îi respect! Dar sunteți și mulți cei care faceți asta pe șest. Parlamentari, primari, aleși locali ai PSD! Îmi spuneți că sunteți pregățiți, că stați cu ‘arma la picior’, că electoratul vostru face presiuni să deveniți mai curajoși! Atunci, fiți mai curajoși! Dați-mi, în primul rând mie, dovadă că nu sunteți speriați de gașca de securistoizi care a pus mâna pe partid! Și au făcut-o profitând de lipsa voastră de reacție, de slugărnicia cu care i-ați pupat în fund, de spaima voastră de a nu ajunge pe mâna sistemului care-i coordonează! Apoi, vorbim! La treabă!”, a transmis Codrin Ștefănescu.

Pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu este un număr uriaș de comentarii furioase ale membrilor PSD. Peste 1.500 de pesedișți îi reproșează lui Ciolacu comportamentul față de Liviu Dragnea și îi cer să se dea deoparte pentru ca Dragnea să revină în fruntea PSD.

Ciolacu a postat un comentariu batjocoritor la adresa lui Liviu Dragnea, susțînând că acesta este de acum „o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale”.

„Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.

#NoulPSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a scris Ciolacu.

Pesediștii au reacționat foarte furioși, sunt peste 1.500 de comentarii în care Ciolacu este catalogat drept „trădător”, „unealtă” și „vânzător”. Iată doar câteva dintre aceste comentarii (a fost păstrată ortografia originală):

„Marcel Ciolacu, ai uneltit să-l dai pe Liviu Dragnea pe mâna vânzătorilor de neam și de țară. Nimeni nu se îndoiește de asta. Nu a fost un lider perfect. L-am criticat când a greșit, dar PSD era partid puternic sub conducerea lui Dragnea, nu o plastelină amorfă ca acum. Ai făcut să amuțească toate vocile puternice din partid și i-ai îndepărtat exact pe cei care mențineau electoratul în jurul PSD. Dragnea a vrut să facă ceva pentru poporul acesta și s-a opus atât cât a știut, sau cât a putut, intereselor nocive dinafara și dinăuntrul țării. Marcel Ciolacu, l-ai adus pe Dâncu pe o funcție atât de importantă, să te ajute să distrugi partidul, încet și sigur. Când a făcut Dâncu ceva important, sau mai puțîn important pentru PSD? NICIODATĂ. Acesta este rolul pe care care i l-ai încredințat și pe care l-a și devoalat înainte de alegeri: ” PSD va face o opoziție decentă”. Deci, nu era programat să încerce să câștige alegerile. Marcel Ciolacu, eșți doar o unealtă, nu un artizan. Du-te!”

„Domnule Ciolacu,dacă citiți comentariile scrise aici,ar trebui să vă dea de gândit ! Din păcate și eu am aceiași convingere: cu asemenea atitudine și slugărnicie,psdul este pe sanie. L ați abandonat pe Dragnea,ați făcut să plece din partid oameni vocali și cu creier,dar mai trist este că vă bateți joc de așteptările votanților de stânga. L ați văzut pe liderul de la AUR ? Ei, cam așa trebuie să se manifeste un lider de opoziție! Sănătate pentru Dragnea ,și pentru câțiva oameni adevărați ,care mai sunt în psd.”

„Pregățiți-vă să eliberați funcția! Vrem să revină domnul Dragnea la conducerea PSD. Dacă nu, pregățiți-vă să ieșiți împreună cu PSD din politică. Dacă Dragnea își face un nou partid, foarte mulți simpatizanți îl vor urmă.”

„Ciolacule, cere-ți urgent transferul la USR-PLUS!”

„Voi, actuala conducere a PSD-ului nou, ați distrus partidul, la ordinul statului paralel, motiv pentru care o să ajungeți pe la răcoare, în locul patriotului Liviu Dragnea.”

„Tot ce-a spus este adevărat domnule ciolacul PSD nu a știut să apere țara populația ne-ați lăsat pe mîna PNL și usr care o să ne vîndă și pe noi trezitivă PSD și fi-ți lîngă popor !”

„D-le Colaci de ce ștergeți comentariilor care nu vă convin? Oricum sunteți o dezamăgire pentru votanții și iubitorii PSD-ului. Nu vreți să recunoașteți că sunteți sub tutela lui Iohannis. Nu vă pasă că poporul a ajuns o colonie. Ați spus că nu vor rezista decât 6 luni la guvernare,uite că au trecut 7-8 luni. Cred că înțelegerea a fost alta,să stați bine merci în opoziție, vă faceți că faceți opoziție că doar sunteți plătiți! Știți cum spune un proverb? „Timpul trece,leafa merge eu muncesc cu drag și spor”,și adaug eu „la banii pe care-i câștigați la parlament” nici nu-i de mirare să vă doară de popor! V-ați înconjurat de niște nulități politice, dar securiste și ați dat deoparte oameni devotați partidului. Păcat! Mai reflactaţi! Aș avea multe să vă spun,dar știu că oricum spusele mele n-au nici o valoare!”

„Care noul PSD ? V-ați strâns în partid toți securiști trădători care v-ați aliat cu satana să rămâneți în politică. Dar stați liniștiți nu vă mai aleg PSD iști la viitoarele alegeri. În opoziție nu ați făcut nimic pt toți cei care va ales, nimic, nimic.”

„Dragnea e o persoană privată??? Pt noi, Dragnea e PSD! Dacă reintră în politică, ceea ce nu prea îi doresc, dacă vine cu alt proiect, voi sunteți PA! Și asta o spunea o pesedistă înrăită!”

„Ciolacule, nu eșți bun decât de decor. Stai în opoziție degeaba că nu faci nimic .Nu ai sânge-n instalație să conduci un partid.”

  

Codrin Ștefănescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, a anunțat că va face dezvăluiri de senzație despre actualii lideri ai PSD. El a spus că nu a dorit să vorbească până în momentul în care Dragnea este eliberat.

„Știți deja că ăștia sunt academişti, au făcut academia SRI. O să să vedem unde-i soția angajată, unde-i amanta, unde e vărul, cumnatul, ginerele. Sigur că voi spune lucurile astea, prea a fost confiscat partidul ăsta.

Băiețîi ăștia, pe care-i vedeți acum, ii măturam de mult. Nu m-a lăsat Liviu, îmi spunea că poate se îndreaptă”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Dragnea a atacat dur PSD la ieșirea din Penitenciarul Rahova. „PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași. PSD este praf, fără personalitate. (…) PSD nu e condus, este în buzunarele SRI”, a spus Dragnea, adăugând că „am fost vândut”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri