Caută
Close this search box.

Camera Deputaţilor a fost convocată joi în sesiune extraordinară

parlament

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a convocat, pentru joi, la ora 10,00, plenul în sesiune extraordinară pentru o informare privind adoptarea unei ordonanţe de urgenţă în vacanţa parlamentară.

Am convocat Biroul permanent la Camerei pentru convocarea sesiunii extraordinare a Camerei Deputaţilor pentru mâine, la ora 10,00. Este vorba de o procedură constituţională ca urmare a faptului că Guvernul a emis o ordonanţă de urgenţă pentru ratificarea acordului privind organizarea Conferinţei, în 2022, pe telecomunicaţii, la Bucureşti„, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, miercuri, după şedinţa Biroului permanent, potrivit Agerpres.

El a adăugat că această conferinţă pe telecomunicaţii este un eveniment extrem de important pe care îl va organiza România.

Pe ordinea de zi a şedinţei de plen de joi figurează informarea cu privire la proiectul de lege privind aprobarea ordonanţei de urgenţă pentru ratificarea Acordului între Guvernul României şi Uniunea Internaţională a Telecomunicaţiilor privind găzduirea, organizarea şi finanţarea Conferinţei Plenipotenţiarilor a Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (în septembrie 2022), semnat la Geneva pe 30 iunie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri