Caută
Close this search box.

Dragoş Săvulescu, eliberat din arest, sub control judiciar, în Grecia

dragoş săvulescu

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost eliberat din arest în Grecia. Procesul a fost deschis după ce România a cerut extrădarea lui, care se va judeca în continuare, însă cu el sub control judiciar. Fostul acționar de la Dinamo nu are voie să părăsească Republica Elenă.

Dragoș Săvulescu, reținut de autoritățile din Grecia, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce se afla pe insula Mykonos, este sub control judiciar în Grecia.

Măsura a fost dispusă de o instanță locală, care a judecat solicitarea venită din România, pentru extradărea omului de afaceri, informează Digi24.

Plasarea sub control judiciar înseamnă că Dragoș Săvulescu are o serie de obligații, printre ele și aceea de a se prezenta în fața instanței la termenele stabilite de judecător. În plus, acesta nu are voie să părăsească Grecia.

Săvulescu a fost prins după ce iubita sa a postat, pe rețelele de socializare, imagini în care afaceristul apărea în Grecia, pe insula Mykonos.

Dragoș Săvulescu avea un mandat de arestare pentru o condamnare de 5 ani de închisoare cu executare. În acelaşi dosar a fost condamnat şi Radu Mazăre, în prezent încarcerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri