Caută
Close this search box.

Liderul PNL Sector 1, despre negocierea între Clotilde Armand şi Romprest: Prevede exact aceleaşi tarife

sebastian burduja

Preşedintele PNL Sector 1 Sebastian Burduja a acuzat că negocierea de miercuri între edilul Clotilde Armand şi compania Romprest a fost doar un joc de imagine, pentru că rămân exact aceleaşi tarife pentru serviciile prestate.

A (fost) înfrânt Sectorul 1… dar de ce ne jigniţi inteligenţa? Înţelegem “«pe surse» ca ieri a avut loc o negociere intre primarul sectorului 1 si celebra companie cara pana mai ieri reprezenta «mafia gunoaielor», după spusele dânsei (Clotilde Armand – n.r.). Consilierii locali nu au ştiut nimic, totul a fost negociat pe ascuns. Nu a existat un mandat clar de negociere, nu a existat nicio informare. Oare de ce să fac aceste lucruri pe sub masă, exact cum se făceau în epoca de tristă amintire PSD-Tudorache?! Se pare că negocierea de ieri prevede exact aceleaşi tarife, deci tot acest circ pe nervii si pe sănătatea cetăţenilor sectorului 1 a fost complet inutil. Doar un joc de imagine, după cum am spus de nouă luni de zile – şi noi, şi o mulţime de profesionişti din spaţiul public. Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru sectorul 1. Dar asta nu pentru că scad preţurile, aşa cum în mod mincinos se susţine, ci pentru că primăria a solicitat reducerea frecvenţelor”, a scris Sebastian Burduja, joi pe Facebook.

Burduja vorbește despre ironia unui astfel de demers de imagine, care contrastează cu realitatea de pe teren.

Da, ați citit și ați înțeles bine: sectorul 1 este atât de curat încât mașinile de gunoi trebuie să treacă mai rar. Mai mult decât atât, există un regulament adoptat printr-o hotărâre a Consiliului General prin care se stabilesc foarte clar frecvențele pentru serviciul de salubritate. Adevarul este ca sectorul 1 deja încalcă acest regulament, la frecvențele din prezent! Reducerea numărului de treceri nu poate să însemne decât o încălcare și mai gravă a legii. Poate ca soluția asta împacă cele două părți semnatare, dar nu îi ajută pe cetățenii sectorului 1”, mai scrie Sebastan Burduja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri