Caută
Close this search box.

Oana Lovin l-a hărţuit pe Dan Barna şi soţia lui, într-un restaurant

oana lovin

Copreşedintele USRPLUS, Dan Barna, a fost hărțuit de Oana Lovin, în restaurantul „La Copac”, din București, în timp ce încerca să ia masa împreună cu soția sa, care este însărcinată.

Restaurantul este deținut de un apropiat al lui Sebastian Ghiță, fiind frecventat de membri ai AUR și de alți ultranaționaliști.

Inițial, Oana Lovin l-a așteptat pe Barna în fața restaurantului „La Copac”. „Haideți, domnu’ Bana, mai mâncați mult? Alții nu au ce mânca acasă”, a spus Lovin, începând să transmită live, pe Facebook.

Ulterior, Lovin a intrat în restaurant și a început să țipe la Dan Barna și la soţia sa.

„Bună ziua, domnu’ Barna, să aveți poftă! Cum e cu tragedia de la CFR? E o falsă isterie? Zeci de copii care au stat 26 de ore fără apă, fără mâncare, în căldură, este o falsă isterie?

De ce spune Comisia Europeană că ați umflat bugetul pe digitalizare, în PNRR? Minţea Comisia Europeană? Că pe mine poate nu mă crede lumea, da’ pe dumneavoastră… ce ziceți, Comisia Europeană minte?

De ce vreți să închideți secția SIIJ, s-o scăpați pe doamna Clotilde de dosar? Ce-ați căutat în secția de votare? Ați fost acolo ilegal, de ce-ați fost acolo? Dacă făcea asta un PSD-ist, ce părere aveați? Nu vorbiți, domnule Barna? Parcă erați transparenți, erați… vorbeați cu oamenii. De ce nu vorbiți? Vă întreb civilizat, niște întrebări de bun-simt. Românii trebuie să știe”, a strigat Oana Lovin.

Restaurantul „La Copac” îi aparține lui Hotatiu Șerb, fost lider în partidul lui Sebastian Ghiță, PRU. Restaurantul este frecventat deseori și de Oana Lovin și Codruța Cerva, vedete la postul lui Sebastian Ghiță, România TV.

Horațiu Șerb a participat la numeroase întâlniri politice alături de Sebastian Ghiță. Șerb, secretarul general al Partidului România Unită, a participat la primul congres al acestei organizațîi politice, duminică, 24 ianuarie 2016, în București.

Credem că acum faceţi conexiunile potrivite: AUR – alegeri legislative falsificate – softuri Ghiţă – Rusia. Oare aşa să fie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri