Comisia Europeană (CE) a lansat marți o consultare publică privind revizuirea legislației UE în domeniul farmaceutic, „ultimul pas către o reformă ambițioasă, anunțată în Strategia farmaceutică pentru Europa, adoptată în noiembrie 2020”.

Potrivit unui comunicat al CE, consultarea publică privind revizuirea legislației UE în domeniul farmaceutic este ultimul pas către o reformă ambițioasă, anunțată în Strategia farmaceutică pentru Europa, adoptată în noiembrie 2020, potrivit Mediafax.

„Facem un pas important în direcția reformării legislației UE în domeniul farmaceutic până la sfârșitul anului viitor. Un cadru de reglementare pentru produsele farmaceutice care să fie modernizat și adecvat scopurilor urmărite este un element esențial al unei puternice uniuni europene a sănătății și are o importanță majoră în abordarea numeroaselor provocări cu care se confruntă acest sector.

Citește și: Replici seismice puternice în Creta

Fac apel la toți cetățenii interesați și la toate părțile interesate să ne ajute să elaborăm normele UE pentru viitor, astfel încât să răspundem nevoilor pacienților și să menținem caracterul inovator și competitiv al industriei noastre la nivel mondial”, a declarat Stella Kyriakides, comisarul pentru sănătate și siguranță alimentară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.