Prim-ministrul Florin Cîţu anunţă că vrea să vadă că autorităţile statului îşi fac treaba şi îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască joi, în Parlament.

În opinia sa, circul din Parlament, de la citirea moţiunii de cenzură ar trebui să îi facă pe cei de la USRPLUS să îşi dea seama, în al 12-lea ceas, ce greşeală fac.

”Regulile sunt aceleaşi pentru toţi! Cine crede că e deasupra legii doar pentru că este parlamentar, se înşală! Vreau să văd că autorităţile statului îşi fac treaba şi îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască ieri în Parlament. Nu există nicio scuză!

Circul pe care l-am văzut ieri, în Parlament, cu aleşi care nu respectă reguli în plină pandemie şi cred că doar dacă ţipă şi bruschează un alt deputat din Parlament îşi impun punctul de vedere, ar trebui să îi facă pe cei de la USRPLUS să îşi dea seama, în al 12-lea ceas, ce greşeală fac.

Dacă nici lucrurile astea nu îi determină pe membrii USRPLUS să se dezică de liderii partidului, nu ştiu ce ar mai putea să o facă. Le cer să se gândească bine, pentru că nu ne putem permite această criză politică”, a scris premierul pe Facebook.

Şedinţa Parlamentului, pentru citirea moţiunii de cenzură USR PLUS – AUR, a început cu scandal, parlamentarii AUR îndepărtându-l de la prezidiu pe vicepreşedintele liberal al Camerei, Florin Roman, care conducea şedinţa.

În repetate rânduri, parlamentarii AUR au ignorat obligativitatea purtării măştii în interior, astfel că nici la şedinţa de joi a Camerelor reunite cei mai mulţi dintre ei nu aveau mască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.