Caută
Close this search box.

Funeraliile lui Ivan Patzaichin, cu onoruri militare, se vor desfășura la Dinamo

Corpul neînsuflețit al lui Ivan Patzaichin va fi depus azi, 6 septembrie, la sala de trofee a Clubului Sportiv Dinamo, din Șoseaua Ștefan cel Mare din București.

Va sta o zi aici, mâine fiind programată înmormântarea.

„Funeraliile cu onoruri militare se vor desfășura marți, la ora 13:00, la Clubul Sportiv Dinamo și vor fi urmate de slujba de înmormântare la Cimitirul Bellu”, a mai transmis familia.

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face începând de azi, ora 12:00, la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo”, precizează familia.

Legendarul canoist Ivan Patzaichin, cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984, a murit duminică, 5 septembrie, la vârsta de 71 de ani, la Spitalul Elias din București, după o lungă suferință.

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949 în localitatea Mila 23, judeţul Tulcea.

A început să practice sportul la Tulcea, la 18 ani fiind transferat la secţia de kaiac-canoe a clubului Dinamo, unde a reuşit o carieră sportivă excepţională. În cei 17 ani dedicaţi sportului de performanţă, a câştigat peste 40 de titluri de campion naţional şi peste 30 de campion balcanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri