Un asistent de regie i-a dat actorului Alec Baldwin arma de recuzită cu care a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Asistentul l-a anunțat că arma este sigură, potrivit datelor din anchetă, relatează BBC.

Asistentul, care nu a fost numit, nu știa că pistolul avea muniție adevărată. „Armă rece!”, a anunțat el, expresie folosită pentru a arăta că arma e descărcată, potrivit înregistrărilor obținute de anchetatori.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată mortal în piept în incidentul petrecut joi pe platourile de filmare a filmului Rust. Regizorul Joel Souza, care stătea în spatele ei, a fost rănit la umăr și a fost deja externat de la spital.

Mai multe detalii din ancheta poliției au fost făcute publice vineri, când un mandat de percheziție a fost depus la o instanță din Santa Fe, New Mexico.

Costumul pătat de sânge al lui Baldwin a fost luat ca probă, împreună cu arma. Muniția și alte arme de recuzită au fost, de asemenea, luate de pe platoul de filmare de către polițiști.

Actorul în vârstă de 63 de ani a fost audiat, dar nimeni nu a fost pus sub acuzare pentru acest incident, transmite și Digi24.

Alec Baldwin – care era vedeta și producătorul filmului – a declarat că „cooperează pe deplin” cu poliția.

„Inima mea este frântă pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna”, a scris el pe Twitter.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui”, arată mai scris Alec Baldwin.

Halyna Hutchins era considerată o vedetă în plină ascensiune la Hollywood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here