Caută
Close this search box.

Florin Roman ii cere lui Ludovic Orban să demisioneze şi din Camera Deputaţilor. „Să multumiţi PSD că v-a votat ca premier”

florin roman

Deputatul PNL Florin Roman, care deține președinția interimară a Camerei Deputaților, l-a criticat pe fostul lider PNL, Ludovic Orban, după anunțul acestuia că nu va vota guvernul minoritar și că va demisiona și din grupul parlamentar liberal.

Roman îi cere să demisioneze și din funcția de parlamentar, pe care a câștigat-o pe lista PNL.

”Înțeleg de la dl Orban că e un pas în afara PNL! Și mai înțeleg că săptămâna viitoare, pe final, îl face și pe al doilea! E supărat că nu mai este el președinte al PNL, premier, președinte al Camerei Deputaților! Și ne vorbește de onoare!”, a scris Roman, după anunțul lui Ludovic Orban, că nu va vota guvernul minoritar condus de Nicolae Ciucă.

Deputatul PNL arată că ”onoare înseamnă să nu trădezi partidul care ți-a dat totul”. ”Dacă o faci, măcar domnule Ludovic Orban, poate îți vei da și demisia din funcția de deputat câștigată pe listele PNL! Aveți această onoare?”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

Președintele interimar al Camerei Deputaților continuă:

”Sau onoare ar însemna să mulțumiți PSD, cu voturile cărora ați ajuns premier, după moțiunea împotriva Vioricăi Dăncilă! Tot PSD trebuie să mulțumiți și la a doua înscăunare de premier! V-au votat în bloc!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri