Caută
Close this search box.

Huawei va lansa pe 21 octombrie noua serie de terminale smartphone Nova

huawei

Huawei va lansa pe 21 octombrie, pe piaţa europeană şi în România, seria de terminale smartphone Nova. Potrivit GSMArena, evenimentul de lansare va avea loc la Viena, Austria şi prezentarea va fi ţinută de Derek Yu – preşedinte, Europa Centrală şi de Est, Nordică şi Canada al Huawei Consumer Business Group.

Pentru a sărbători lansarea, Huawei oferă consumatorilor premii. Astfel, începând cu data de 8 octombrie şi până pe data de 20 octombrie, cei care se abonează la newsletter-ul dedicat pot câştiga premii.

Printre premiile puse în joc se numără vouchere valorice care pot fi utilizate în perioada 21-31 octombrie şi se aplică pentru achiziţionarea noului vârf de gama, HUAWEI Nova, din magazinul online Huawei.

De asemenea, cei care se abonează la newsletter au posibilitatea să câştige unul dintre cele 13 telefoane HUAWEI Nova oferite zilnic prin tragere la sorţi, până pe 20 octombrie.

Între 8 şi 15 octombrie, două dintre persoanele abonate la newsletter pot câştiga o excursie la Viena alături de Selly sau Lidia Buble.

Primele modele ale seriei Nova au fost lansate de companie în urmă cu 6 ani, iar de-a lungul timpului, aceste telefoane s-au remarcat prin design, caracteristicile camerei foto şi o baterie solidă.

Noul smartphone Huawei va ieşi în evidentă cu design-ul său subţire şi uşor, devenind astfel o parte din tradiţia seriei HUAWEI Nova a dispozitivelor subţiri şi uşoare, cum ar fi cele 5T şi HUAWEI Nova 7.

Seria Nova se identifică, de asemenea, cu experienţele de divertisment pe care le oferă. Utilizatorii au acces la o gamă largă de tehnologii Huawei, cum ar fi Super Night Mode, optimizarea software-ului, baterie cu suport SuperCharge etc.

Din perspectiva designului, noul vârf de gamă, HUAWEI Nova, impresionează prin culori inedite exprimate în texturi noi realizate prin procese de fabricaţie inovatoare. Cu noul vârf de gama Nova fotografiile de calitate şi clipurile video vor putea fi realizate chiar şi pe timp de noapte. Smartphone-ul este dotat cu o cameră Ultra Vision şi noua caracteristică de înregistrare continuă faţă/spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri