Caută
Close this search box.

Stefano Pioli spune că Ciprian Tătăruşanu „creşte şi are încrederea noastră”

ciprian tătăruşanu

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, l-a confirmat pe Ciprian Tătăruşanu ca primă opţiune de portar în absenţa titularului Mike Maignan, accidentat.

„Este în creştere. Este clar că pentru un portar e dificil să nu joace. Antonio Mirante este puţin în urmă cu condiţia sa (fizică – n.r.), dar Tătăruşanu are încrederea noastră şi nu există nici o îndoială în legătură cu prezenţa lui în poartă”, a spus Pioli, într-o conferinţă de presă, potrivit presei italiene.

După o lungă perioadă în care a fost doar rezervă, Tătăruşanu a devenit titular, pentru că Maignan s-a accidentat şi va lipsi peste două luni.

AC Milan nu a rămas numai în baza românului şi a transferat de curând un alt portar, pe Antonio Mirante, de 38 de ani, fost la AS Roma, liber de contract.

Deşi echipa italiană nu a avut probleme până acum cu Tătăruşanu în poartă, în ultimele trei meciuri (două victorii în campionat şi o înfrângere, 0-1, în Liga Campionilor, cu Porto), fanii nu sunt mulţumiţi de prestaţia lui şi îl consideră nesigur, după cele patru goluri primite până acum, în Serie A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri