Caută
Close this search box.

Unul dintre pacienții care au supraviețuit incendiului de la spitalul din Constanța a murit

Unul dintre pacienţii transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, în urma incendiului puternic de la Secţia de terapie-intensivă, a murit, în cursul nopţii de luni spre marţi, la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică, este vorba despre un bărbat în vârstă de 63 de ani, cu COVID-19, scrie News.ro. El fusese transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie după incendiul izbucnit la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.
Șapte pacienți au murit în incendiul puternic izbucnit, vineri, la Secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, unde erau internate 10 persoane. Inițial, DSU a anunțat 9 victime, bilanțul fiind revizuit dopă mai bine de două ore și jumătate.

Zeci de pompieri au intervenit pentru evacuarea celor peste 100 de pacienți din spital, aproape toți cu COVID, care au fost transferați la mai multe unități medicale. Presa locală a difuzat imagini dramatice cu pacienți scoși de pompieri pe geam.

Citește și: Arafat neagă că s-ar fi discutat carantinarea Capitalei

Spitalul nu avea autorizație de securitate la incendiu, document pe care ar fi trebuit să îl aibă din 2007, când au fost făcute anumite lucrări și nici măcar nu a solicitat un astfel de aviz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri