Caută
Close this search box.

DNA a cerut primăriei Sectorului 1 lista persoanelor beneficiare de locuinţe sociale în mandatul lui Daniel Tudorache

daniel tudorache

DNA a solicitat primăriei Sectorului 1 lista persoanelor care au primit locuinţe sociale în perioada 2016 – 2020 în mandatul fostului edil PSD Daniel Tudorache, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare.

În plus, DNA a solicitat normele privind condiţiile de acordare a acestor locuinţe sociale. Documentele trebuie predate până la data de 16 noiembrie 2021.

Solicitarea a fost formulată de adjunctul şefului Secţiei a II-a din DNA, procurorul Mihai Prună, în dosarul 430/P/2021. În acest caz, procurorii fac investigaţii privind o presupusă infracţiune de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

G4media.ro a arătat că locuinţele pentru tineri ale Primăriei Sectorului 1 de lângă Piaţa Victoriei, cu chirii de 100 de euro pe lună, erau înţesate de pile. Printre chiriaşi se numărau şi persoane cu legături de partid, precum o consilieră a fostului primar PSD Daniel Tudorache, sau persoane care aveau mai mult de 40 de ani în momentul semnării contractelor de închiriere ori care au venituri şi conturi frumuşele.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul primăriei Sectorului 1, administraţia sectorului 1 deţine 753 de locuințe sociale și 58 de locuințe pentru tineri, însă cererea este mult mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri