Caută
Close this search box.

DNA a clasat plângerea penală a lui Marcel Ciolacu contra lui Florin Cîţu

marcel ciolacu

DNA a clasat plângerea penală depusă de Marcel Ciolacu, împotriva lui Florin Cîţu, și a altor miniștri, în legătură cu alocarea banilor pentru primării, din Fondul de rezervă al Guvernului. Ciolacu și Cîţu se pregătesc în aceste zile să semenze un eventual acord, pentru o coaliție guvernamentală.

„Plângerea a fost clasată, pe motiv că fapta nu este prevăzută de legea penală, articolul 16, aliniatul 1 și 2”, se arată într-un răspuns al DNA, pentru Antena 3.

PSD a depus, în urmă cu mai puțîn de o lună, o plângere penală la DNA, pe numele miniștrilor pe care-i consideră implicați în alocarea banilor din Fondul de rezervă, către primarii. Sunt vizați premierul interimar Florin Cîţu, vicepremierul interimar Kelemen Hunor, dar și miniștrii interimari Cseke Attila și Dan Vilceanu.

Întrebat la ce parchet a depus plângerea, Ciolacu a refuzat să pronunțe „DNA”, afirmând doar că va pune documentul la dispoziția jurnaliștilor.

Întrebat iar dacă plângerea a fost depusă la DNA sau la Parchetul General, el spus: „Toți primarii din țară ai PSD vor face plângere în contencios”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri