Caută
Close this search box.

Gigi Becali şi-a tras hotel la Marea Neagră

gigi becali

Gigi Becali a cumpărat hotelul Inter din Venus, aflat în proprietateat Interagro, firma în reorganizare deținută de miliardarul Ioan Niculae.

În fostul hotel Carmen din Venus a fost investită suma de 10 de milioane de euro și redeschis în 2013. Prețul la care s-a adjudecat hotelul este de 6,8 milioane de euro, potrivit aceloraşi surselor.

Hotelul Inter a fost scos la licitație încă din 2019. Valoarea de piață a hotelului, cu tot cu mobilierul și aparatura din camere, este de 8,94 milioane de euro. Recent, omul de afaceri Gigi Becali a cumpărat hotelul cu 6,8 milioane de euro, potrivit surselor Economica.net.

Hotelul are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele și 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family și 12 apartamente.

Gigi Becali a declarat că a cumpărat hotelul pentru familie, iar dacă Ioan Niculae îl vrea înapoi, i-l vinde, dar cu profit.

“L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a declarat Gigi Becali.

Întrebat dacă a vorbit cu Ioan Niculae pe această temă, Becali spune că nu, dar dacă vrea să îl răscumpere, îl vinde. “Când vine omul de la pușcărie, îi spun: am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și, dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata”, a mai subliniat omul de afaceri.

Familia Becali a vândut, în ultima perioadă mai multe terenuri din Pipera unor dezvoltatori imobiliari precum H4L Development, CATTED și familiei Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, cu o valoare cumulată de aproape 40 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri