Caută
Close this search box.

Mirel Rădoi îl face praf pe Ciprian Marica, după ce acesta i-a cerut demisia

mirel radoi

Rezultatul de aseară, 0-0, al României, cu Islanda, pe Stadionul Steaua, l-a nemulțumit profund pe fostul internațional Ciprian Marica (36 de ani).

Acesta a lansat un atac furibund la adresa selecționerului Mirel Rădoi, căruia i-a cerut să plece acum. Selecționerul a aflat ce declarații a dat fostul atacant și i-a dat un răspuns extrem de tăios.

România a remizat cu Islanda, scor 0-0, în preliminariile pentru CM 2022, iar șansele de a prinde locul de baraj au scăzut considerabil, după ce Macedonia de Nord a învins Armenia, cu 5-0.

„Serios? Băiatul de la poartă mi-a spus că Marica a declarat că ar fi cea mai mare greșeală să plec înainte de baraj. O să mai rămân și la meciul cu Liechtenstein.

Sau, dacă vrea nea Mihai, să vină în locul meu… Nu mă supăr pe Marica, îl știu mai bine decât voi, am fost colegi de generație. Ajungi să-i știi limitele colegului când petreci mult timp cu el.

E proverbul ăla: ‘Nu te bate cu ăla, că te bate cu armele lui’. N-am cum să vorbesc cu Marica. Chiar dacă a jucat mulți ani fotbal, nu înțelege foarte mult din antrenorat”, a declarat Mirel Rădoi.

Proverbul la care face referire selecționerul este „Nu te certa niciodată cu oamenii proști. Te vor trage în jos, la nivelul lor, și te vor bate cu experiența”.

”Selecționerul trebuie să plece acum. De ce să mai așteptăm o partidă? Vrem să arătăm că suntem bărbați? Domnule, iată ce poate face o declarație aruncată așa. Situația e tristă, eram la mâna noastră. E un dezastru, după părerea mea.

Teoretic, mai avem o șansă, dar nu mai suntem la mâna noastră. În seara aceasta nu am văzut ambiție, determinare, mi s-a părut un joc liniar. Singurele ocazii au apărut după faze fixe și am sperat cu toții la acea bară a lui Ianis Hagi.

Foarte puțin în fața unui adversar foarte modest, fără miză, în fața căruia trebuia să defilăm. E circ în tot ce înseamnă FRF! Fotbal din ce în ce mai puțin”, a spus Ciprian Marica, la ProTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri