Caută
Close this search box.

Preşedintele ceh, spitalizat din nou după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Preşedintele ceh Milos Zeman a fost spitalizat din nou joi, la câteva ore după ce a fost externat, fiind testat pozitiv pentru COVID-19, a anunţat, potrivit unui comunicat, purtătorul său de cuvânt, Jiri Ovcacek, relatează AFP.

”Programul preşedintelui va fi suspendat pe durata tratamentului său pentru COVID-19”, a adăugat Jiri Ovcacek, adăugând că preşedintele nu va desemna un nou premier vineri, aşa cum era prevăzut iniţial.

Preşedintele ceh Milos Zeman a fost externat după mai bine de şase săptămâni petrecute în spital, a anunţat joi Spitalul Central al Armatei din Praga, notează Reuters.

Zeman, în vârstă de 77 de ani, a fost internat de urgenţă la 10 octombrie, cu complicaţii la o boală cronică pe care biroul său nu a specificat-o niciodată, medicii săi afirmând în schimb că este vorba despre o maladie a ficatului.

În data de 4 noiembrie, Zeman a fost transferat din secţia de terapie intensivă, după mai mult de trei săptămâni de tratament, într-un salon obişnuit al Spitalului militar central din Praga, deoarece starea sa se ameliorase, transmite Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri