Caută
Close this search box.

A murit o mare actriță. Toată lumea o cunoștea de la televizor

Regretata actriță a fost unul dintre primele modele care a migrat din lumea modei către televiziune. Astfel, în 1979, ea și-a făcut debutul în lumea televiziunii, pe care nu avea să o mai părăsească.

Este vorba despre actrița Marilda Moreira da Silva, cunoscută drept Mila Moreira. Aceasta a murit luni, 7 decembrie, la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro, la vârsta de 72 de ani.

Totuși, cauza decesului vedetei din Brazilia nu a fost dezvăluită, potrivit informațiilor transmise de presă. Amintim că aceasta a lucrat ca model în anii anii ’60, înainte de a deveni jurat în cadrul show-ului de televiziune „Chacrinha”.

A jucat în peste 30 de telenovele și seriale de televiziune

În cariera sa, Marilda Moreira da Silva  a jucat în peste 30 de telenovele și miniseriale de televiziune. Totodată, aceasta a apărut și în șase producții cinematografice. Conform sursei menționate, actrița a fost căsătorită de patru ori.

Primul ei soț a fost designerul Hans Donner. De asemenea, vedeta a mai fost măritată cu actorii Luis Gustavo, Gracindo Junior și Eduardo Conde.

Un alt mare artist s-a stins recent

Amintim că legendarul interpret de muzică country Stonewall Jackson a murit sâmbătă, 4 decembrie, după ce a cântat la Grand Ole Opry timp de peste 50 de an. Regretatul artist a dus o luptă grea cu demența vasculară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri