Caută
Close this search box.

Daniel Zamfir (PSD): Florin Cîțu mai bine să tacă, are frustrări personale

psd

Florin Cîțu nu are dreptul să vorbească despre investiții, declară la RFIhttps://www.rfi.ro/politica-140910-daniel-zamfir-psd-florin-citu-buget senatorul PSD Daniel Zamfir.

Președintele PNL a afirmat la Digi24 că e nemulțumit că bugetul pe 2022 nu prevede 7% pentru investiții, ci 6,7 procente.

Daniel Zamfir spune că ”domnul Cîțu nu are dreptul să vorbească în momentul ăsta despre investiții. Eu l-am auzit pe primul-ministru, care este domnul Ciucă și care este de la PNL, vorbind despre acest buget. De asemenea, am văzut, practic, toți vicepreședinții PNL care sunt miniștri vorbind în termeni corecți despre acest buget. Singurul care este nemulțumit de acest buget este domnul Cîțu. Acuma, sigur, domnul Cîțu are frustrările personale și în această cheie interpretez declarațiile domniei sale, pentru că altfel cifrele îi sunt net defavorabile atitudinii domnului Cîțu. În acest buget sunt prevăzuți 6,71% din PIB, asta înseamnă aproape 90 de miliarde de lei, care vor fi investiți în acest an și vorbim despre investiții reale”.

Citește și: Ciucă: Am primit garanţii că vom avea o perioadă de tranziţie

Senatorul PSD precizează că ”domnul Cîțu a prevăzut în anul 2021 un buget de 55,9 miliarde, ăștia sunt banii pe care a reușit să-i investească. Așadar, este o creștere cu mai bine de 20% a bugetului pe care chiar domnul Cîțu ca prim-ministru l-a prevăzut (…). Domnul Cîțu mai bine să tacă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri