Caută
Close this search box.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi despărţit de Irina Tănase

liviu dragnea

”Surse demne de încredere au confirmat pentru Click! că Liviu Dragnea (59 de ani) și Irina Tănase (28 de ani) s-au despărțit”, scrie Click. Informația a fost publicată de Click și Cancan.

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi, pentru Click.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește.

Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a continuat sursa.

Cancan scrie că tocmai Codrin Ștefănescu este cel care a băgat fitile în relația dintre Dragnea și Irina Tănase: ”Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”.

Codrin Ștefănescu a declarat pentru Cancan că nu știe dacă sunt probleme între Dragnea și Irina Tănase.

„Amândoi sunt prietenii mei și cu asta am închis orice fel de subiect. Dacă au o problemă între ei, e o problemă pe care și-o rezolvă ei! Nu voi și nu noi! Nu mă bag în relațiile personale ale prietenilor mei!

Iar eu, personal, nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală. E a lor, ei și-o vor rezolva. Habar n-am! Eu lucrez cu Liviu în fiecare zi.

Avem întâlniri cu partidul, cu alea, cu nu știu ce… Dar lucrul ăsta nu l-am vorbit. Ea a demonstrat că este o femeie care știe să lupte pentru bărbatul ei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri