Caută
Close this search box.

Laura Vicol, despre ceasul de 180.000 de dolari: „Eu nu sunt un om modest, sunt un om umil”

laura vicol

Șefa Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, a declarat că este un om umil, în momentul în care a fost întrebată despre ceasul în valoare de 180.000 de dolari.

„De ce ar trebui ca o femeie să aibă un ceas atât de scump?”, a fost întrebată Vicol, într-un interviu realizat de Marius Tucă.

„Sunt convinsă că nu credeți tot ceea ce se scrie într-o anumită parte a presei. Pe de altă parte, timpul trece la fel pentru toată lumea, indiferent ce ceasuri am avea și toți ne ducem. Și nu luăm după noi decât amintiri, nu luăm nici ceasuri, nici nimic, ne ducem în patru scânduri.

Eu nu sunt un om modest, sunt un om umil. Faptul că nu am etalat până acum sau că nu am etalat, nu știu, în diverse locuri, în diverse ipostaze, asta nu înseamnă că nu le am sau nu le-am făcut. Eu sunt în politică de un an, eu vin din mediul privat, după 21 de ani de avocatură.

(…) De ce să răspund la aceste lucruri, asta nu înțeleg. N-am furat, n-am mințit, n-am dat în cap”, a spus Vicol.

Șefa Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol (PSD), se mândrește cu un ceas de 180.000 de dolari, pe care îl afișează chiar și în fotografiile de pe pagina ei de Facebook.

Vicol se afișează cu un ceas exclusivist Richard Mille, la prețul de catalog de 180.000 de dolari. Surse din PSD au confirmat pentru această publicație că Laura Vicol s-a lăudat colegilor din partid cu prețul de achiziţie de mai sus.

Ceasul Richard Mille este cunoscut sub pseudonimul de «ceasul vedetelor». Conducând detașat în segmentul ceasurilor de lux, Richard Mille a devenit în ultimii ani cel mai exclusivist brand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri