Caută
Close this search box.

Șeful DNA reacționează după ce profesorul Irinel Popescu a afirmat că i-au fost înscenate acuzațiile

crin bologa

Șeful Departamentului Național Anticorupție, Crin-Nicu Bologa, reacționează după ce profesorul Irinel Popescu a acuzat că i-au fost înscenate acuzațiile de dare de mită.

DNA are în lucru în jur de 3000 de cauze în care sunt implicate persoane din toate categoriile sociale și din toate mediile de activitate. Desigur că unul din obiectivele noastre este să combatem corupția din mediul sănătății pentru că sunt mulți bani investiți acolo și există pericolul ca acești bani publici să fie folosiți în alte scopuri decât cei pentru care au fost alocați. În DNA există și alte dosare în care sunt cercetate persoane cu diferite funcții în domeniul sănătății”, a spus Crin-Nicu Bologa, la Radio România Actualități.

Irinel Popescu afirmă, într-un comunicat de presă, că nu a oferit mită procurorilor pentru a obtine soluții favorabile în dosarele aflate în instrumentarea organelor de urmărire penală. Mai mult, Irinel Popescu afirmă că toate acuzațiile reprezintă o înscenare după ce presupusa fapta de abuz în serviciu s-a dovedit a fi nefondată.

Directorul Centrului de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti, Irinel Popescu, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, după ce le-ar fi promis 100.000 de euro anchetatorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a scăpa de dosare, a informat, miercuri, DNA.

Un răspuns

  1. Chestia cu promisiunea de mita: sunt dovezi neechivoce, sa fie inculpat; nu sunt dovezi, cei care imprastie zvonuri sa fie inculpati pentru fapta lor, avand calitstea de anchetatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri