Caută
Close this search box.

Selecţionerul Naţionalei ar fi fost desemnat şi nu este Dan Petrescu

dan petrescu

Varianta „Dan Petrescu la echipa națională” ar putea rămâne doar o altă încercare eșuată a Federației de a instala un antrenor consacrat, relevă surse citate de presa sportivă, care s-a ocupat intens de acet subiect, în ultimele săptămâni.

Ultimele informații apărute în piață îl dau aproape sigur la Națională pe fostul selecţioner al Naţionalei U21, Adrian Mutu, ulterior plecat la FCU Craiova 1947, de unde a fost dat afară de Mititelu Jr., din cauza lipsei de rezultate.

Radu Naum, editorialist GSP, a dezvăluit în emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport că Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, nu îi va permite lui Dan Petrescu să rupă contractul și să meargă la echipa națională.

Ceea ce ar însemna că Mutu, următorul pe listă, rămâne unica variantă viabilă la îndemână, pentru prima reprezentativă.

„Este o informație pe care o am pe surse. Vă spun că, într-o proporție mare, selecționerul este desemnat. S-a luat hotărârea. Se așteaptă răspunsul lui Dan Petrescu, care ar urma să vină pe 19 decembrie.

Se vorbea că Mutu va semna cu Kisvarda, dar așteaptă să vadă dacă e pe lista pentru selecționer. Informația ar fi că lui Petrescu nu i se va permite din partea patronului să meargă la Națională, astfel că imediat i se va face ofertă lui Mutu”, a spus Radu Naum, pe post.

Pe de altă parte, Adrian Mutu ar fi gata să o refuze pe Kisvarda. „Sunt pe lista lor”, spune el despre FR, „mai stau să văd ce vor decide”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri