Caută
Close this search box.

Un tânăr și tatăl său au fost împușcați de polițiști, pentru că se certau

O ceartă în familie s-a sfârșit dramatic pentru doi bărbați, tată și fiu, care au fost împuşcaţi de polițiști. Unul dintre ei, accidental.

A fost declanșată o anchetă pentru a stabili modul în care au intervenit oamenii legii, dacă au respectat procedurile legale.

Urmele gloanțelor se văd încă pe asfalt în zona locuinței din comuna Preutești, județul Suceava, acolo unde a început aseară scandalul.

După o ceartă în familie, un bărbat de 29 de ani a sunat la 112 și a sesizat că tatăl său, în vârstă de 54 de ani, era băut și violent, potrivit TVR. La sosirea agenților de poliție, bărbatul i-a întâmpinat cu un cuțit în mână, a refuzat să-l arunce după somații și i-a amenințat.

Polițiștii l-au împușcat în mână, însă unul dintre gloanțe a ricoșat în umărul fiului. Ambii răniți sunt în afara pericolului.

Atât fiul, cât și tatăl au fost testați pentru COVID, iar bărbatul de 54 de ani a ieșit pozitiv. Pentru că a venit de curând dintr-o țară cu multe cazuri de Omicron, probele recoltate au fost trimise pentru secvențiere în laborator.

Rudele bărbatului spun că totul i se trage de la patima pentru jocuri de noroc și alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri