Caută
Close this search box.

Cel mai mult îl interesează pe Marcel Ciolacu draftul Ordonanţei pe energie, dar Dumitru Chiriţă, omul PSD de la ANRE, e de negăsit

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că, în şedinţa online a coaliţiei de guvernare, se va discuta despre afirmaţiile liderului PNL, Rareş Bogdan, dar şi despre ordonanţa pe Energie, care urmează să fie emisă de Guvern.

În schimb, preşedintele ANRE, Dumitru Chiriţă, fost deputat PSD, fost electrician, şef de echipă şi lider sindical, ar fi dat dispărut în Republica Dominicană, la Punta Cana, şi nu poate fi contactat.

„Domnul Rareş Bogdan este prim-vicepreşedinte al PNL şi a transmis că această coaliţie va dura un an de zile. Atunci, normal că am solicitat preşedinţilor celorlalte partide să avem o discuţie astăzi, să vedem de unde sunt aceste discuţii şi poate dânşii ştiu mai multe decât ştie prim-ministrul sau restul coaliţiei.

Sper că astăzi, pe format online, o să lămurim aceste lucruri, dar cel mai mult ne interesează draftul ordonanţei pe energie, pentru că trebuie dată cât mai repede astfel încât să fie aplicabilă de la data de 1 februarie cu plafonarea preţurilor.

Am înţeles că domnul prim-ministru o să vină şi cu acest draft şi cu un calendar în eventualitatea în care începând cu 1 aprilie să intrăm iarăşi cu alte măsuri pentru a stopa aceste creşteri imense la facturile românilor”, a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului.

Întrebat ce părere are despre afirmaţia lui Florin Cîţu că disputa pe care o are cu Rareş Bogdan este una personală, Ciolacu a spus: „Eu observ că domnul Rareş Bogdan a spus că sunt proşti miniştrii PNL. E o problemă personală între mine şi domnul Rareş Bogdan sau domnul Rareş Bogdan şi miniştrii PNL?”

O discuţie online a liderilor coaliţiei de guvernare are loc, joi, după ce preşedintele PSD a reacţionat miercuri seara la unele acuze ale prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan, solicitând organizarea de urgenţă a unei şedinţe a coaliţiei.

”Am înţeles că Rareş Bogdan a pus batistuţa pe globul de cristal şi a văzut că se va rupe coaliţia peste un an. Hai să îi curmăm suferinţa! Cer mâine de urgenţă o şedinţă a coaliţiei, pentru că PSD nu răspunde de trecut şi a venit la guvernare să construiască pentru oameni.

PNL a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR, când se războiau cu tănculeţe pe covoraş. Românii au alte aşteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Rareş Bogdan a criticat miercuri partenerii de guvernare.

”Dacă după un an de zile vom vedea că acest efort, care ne-a adus deservicii de imagine, nu va ajunge să fie unul apreciat, nu va duce la nimic şi guvernarea va bălti, marile reforme vor stagna, banii europeni vor fi întârziaţi în continuare, atunci e absolut legitim să încercăm să găsim o formulă, pentru că înseamnă că această formulă, după un an de zile, a fost făcută complet aiurea.

Eu sper să nu avem această situaţie şi după un an oamenii care ne-au blamat să înţeleagă că am făcut-o ca această ţară să aibă un Guvern stabil”, a spus Rareş Bogdan, la Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri