Caută
Close this search box.

Oamenii au ieşit pe străzi în Bolintin după ce un om a fost ucis cu o piatră

Forțe din Poliție și Jandarmerie asigură ordinea în Bolintin Vale, județul Giurgiu, miercuri seara, după ce un șofer de microbuz a fost lovit cu piatra în cap și a murit duminică la spital, în urma unui scandal izbucnit pe stradă. Agresorul a fost arestat preventiv.

Poliția Giurgiu a anunțat, miercuri seara, că în Bolintin Vale s-au strâns peste 300 de persoane, pentru a protesta, în urma crimei comise duminică.

Astfel, în localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca evenimentele să nu degenereze și să fie asigurat climatul de ordine si siguranță publică.

La fața locului s-au deplasat prefectul Aneta Matei și subprefectul Mirel-Dragoș Brăgaru pentru a discuta cu oamenii nemulțumiți, potrivit Digi24.

„Pe raza orașului Bolintin Vale sunt prezente forțe din cadrul structurilor Poliției Române și Jandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”, transmite Poliția Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri