Caută
Close this search box.

Gigi Becali a intrat în conflict cu Toni Petrea şi vestiarul. Florin Tănase e omul patronului

gigi becali

Roş-albaştrii l-au readus pe banca tehnică pe Toni Petrea, dar, conform declaraţiilor oferite de membrii staff-ului său, patronul echipei continuă să se implice serios în lotul vicecampioanei.

„La antrenamente, jucătorii sunt folosiţi pe posturile lor. În săptămâna premergătoare meciului, Petrea îi bagă pe posturile lor, ei se pregătesc bine, însă, la meci, antrenorul e obligat să schimbe tot ce a lucrat cu ei.

De exemplu, dacă postul tău de bază e cel de aripă, la meci apari vârf împins. Ambele posturi sunt ofensive, însă există diferenţe destul de mari şi asta se vede în joc. Ultimul cuvânt îl are Gigi Becali” , a spus un membru al staff-ului FCSB, pentru prosport.ro.

În plus, un fotbalist din lotul vicecampioanei a vorbit şi el pentru sursa citată. Conform acestuia, Florin Tănase este apropiatul lui Gigi Becali, iar dezvăluirile făcute l-au vizat şi pe Mihai Stoica.

„Fiecare face ce vrea la echipă. Tănase e «goarna» lui Becali. Tot ce se vorbeşte în vestiar ajunge la patron. Keşeru e prietenul presei. De ce crezi că apar atâtea lucruri frumoase despre el în presă, deşi cifrele lui sunt la pământ?

Coman a devenit bibeloul echipei, nu trebuie să intrăm tare la el. MM Stoica e cu două feţe, acum vorbeşte frumos cu tine, iar în secunda doi te bârfeşte cu altcineva. Nu ştii în cine să mai ai încredere, deşi eu îl ştiam altfel pe Mihai Stoica. Sunt multe de spus.

Dar cred că cel mai bine ar fi să spună chiar MM cum a reacţionat când eram la masă în cantonament şi a văzut declaraţia lui Edi Iordănescu, la TV. Când a vorbit despre Neubert. Apoi, seara, cei doi s-au întâlnit la Telekom Sport şi se pupau de mama focului” , a declarat un jucător al FCSB-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri