Caută
Close this search box.

Institutul Fundeni a rămas fără apă caldă

institutul fundeni

Institutul Fundeni din Capitală, cea mai mare unitate de oncologie din țară, rămâne fără apă caldă. Compania Termoenergetica a anunțat că va opri livrarea agentului termic, pentru lucrări la conducta primară.

Termoenergetica București S.A. anunță că astăzi vor începe lucrări de reparații ale conductei primare, cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani.

Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita și Motodrom și Șoseaua Fundeni.

Încă din cursul dimineții au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, urmate de intervențiile pentru reparații. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Anual în Institutul Clinic Fundeni se internează peste 70.000 de persoane, se efectuează peste 300.000 de consultații și 3.000.000 analize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri