Caută
Close this search box.

Lovitură de stat în China?

china

Se anunță mari schimbări în China. Președintele țării, Xi Jinping, ar urma să fie înlăturat pâna la sfârșitul anului 2022.

Mai multe surse din China, prezentate de americanii de la The Washington Times, spun că o lovitură de stat va avea loc în acest an, iar Xi Jinping ar uma să fie înlocuit.a fost în România, pe când prim-ministru era Victor Ponta ()

Liderii Partidului Comunist din China pun la cale un puci, pentru a scăpa de Xi, din cauza măsurilor dure luate în marile orașe ale țării, împotriva Covid- 19.

Un vlogger din Canada a prezentat prima dată pe Youtube informația în limba chineză cu înlocuirea lui Xi Jinping. El a spus că ar avea toate detaliile de la o sursă din conducerea Partidului Comunist, scrie Ziare.com.

Clipul s-a viralizat pe rețelele de socializare din China, dar a fost imediat cenzurat de serviciile secrete de la Beijing.

Xi Jinping ar urma să fie înlocuit cu actualul premier, Li Kequiang, care va prelua conducerea țării și a Partidului Comunist.

Li Kequiang nu este un far al democraţiei sau o lumină. El a făcut o vizită oficială în România, pe când la Bucureşti era prim-minstru Victor Ponta (PSD). Cu care acesta din urmă s-a afişat copios.

Premierul Victor Ponta şi Li Kequiang, în timpul vizitei oficiale a chinezului în România
Premierul Victor Ponta şi Li Kequiang, în timpul vizitei oficiale a chinezului în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri