Caută
Close this search box.

Ucraina cere mai multe arme pentru a face faţă ofensivei ruse. Negocierile de pace, suspendate în continuare

Ucraina cere mai multe arme occidentului pentru a putea lansa contra-ofensive și a învinge armata rusă de ocupație. Consilierul președintelui ucrainean a respins orice negociere cu Federația Rusă, în condițiile în care aceasta nu înțelege că Ucraina nu e dispusă la niciun fel de concesie teritorială.

Armata rusă de ocupație se concentrează în Donbas, în estul țării, unde a intensificat atacurile în apropierea orașelor Severdonetk și Lysychiansk. De asemenea, clădirea Universității din Bakmut, din aceeași zonă a fost bombardată.

În ciuda acestor atacuri, forțele ucrainene nu cedează și refuză deocamdată orice fel de negociere cu partea rusă.

Consilierul prezidențial ucrainean Mikhailo Podolyak a spus cã multe milioane de oameni din întreaga lume vor ajunge sub pragul sãrãciei din cauza creșterii prețurilor, dar a respins ideea unui acord internațional pentru convoaie cu cereale și hranã în Marea Neagrã, potrivit TVR.

Consilierul președintelui Zelenski a spus că nu se poate negocia cu o țară care ia oameni ostatici și asasinează civili și că înainte de toate Ucraina trebuie sprijinită militar pentru a învinge Federația Rusă.

Citeşte şi: Moscova i-a dar interzis lui Joe Biden să intre în Rusia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri