Caută
Close this search box.

VIDEO Un tată şi-a ascuns fiul mort în cuşca câinelui

Un bărbat din Sighetu Marmaţiei, care şi-a ascuns copilul mort în cuşca câinelui a fost dus de poliţişti la Spitalul de Psihiatrie, pentru ca medicii să stabilească dacă are sau nu discernământ, a anunțat IPJ Maramureș.

„Aseară, 23 mai, la ora 21.09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației”, scrie în comunicatul IPJ Maramureș.

Fratele copilului găsit mort în cuşca câinelui a ajuns de urgenţă la spital, după ce a suferit un şoc şi i s-a făcut rău.

Tatăl le-a declarat poliţiştilor că l-a ţinut pe copil într-un sac pentru că nu avea bani de înmormântare, dar şi că era mort de doar câteva zile, potrivit site-ului vasiledale.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri