Caută
Close this search box.

Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti va moderniza 14 din cele 22 de peroane de pe linia tramvaiului 41

peroane

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a semnat contractul, prin care Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti va moderniza 14 din cele 22 de peroane de pe linia tramvaiului 41, celelalte opt fiind deja modernizate de STB.

Valoarea lucrărilor este de aproximativ 4.500.000 lei fără TVA. Durata de execuţie este de 6 luni, a mai spus edilul.

„Am semnat contractul prin care Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti va moderniza 14 din cele 22 de peroane de pe linia tramvaiului 41, celelalte 8 fiind deja modernizate de STB. Lucrările sunt necesare pentru modernizarea şi adaptarea peroanelor care vor deservi noile tramvaie cumparate de municipalitate.

Lucrările presupun extinderea în lăţime a peroanelor, accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilităţi, instalarea de garduri de protecţie pentru călători, semne de circulaţie, mobilier urban. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 4.500.000 lei fără TVA, iar durata de execuţie este de 6 luni”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook, conform News.ro.

El a adăugat că „tot pentru adaptarea la noile tramvaie, vom moderniza şi extinde alte 7 peroane pe care circulă liniile 1, 10, 21 şi 32”.

„Societatea de Transport Bucureşti va începe elaborarea documentaţiilor de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI).

Valoarea de execuţie a documentaţiilor este de aproximativ 52.000 lei, fără TVA, cu o durată de elaborare de 90 de zile. Ulterior, vom atribui contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor”, a completat edilul general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri