Caută
Close this search box.

Dorin Opreanu, reprezentantul FNA la Consiliul Economic si Social al Națiunilor Unite

Federația Neguvernamentală Antidrog si-a stabilit reprezentantul la Consiliul Economic si Social al Națiunilor Unite, anunţă un comunicat de presă al organizaţiei.

Dorin Opreanu, ca urmare propunerii acad. Constantin Bălăceanu-Stolnici, a fost votat reprezentatul F.N.A. la ECOSOC branch N’GOS.

Dorin Opreanu, in calitate de vicepresedinte a CIADO România, a dovedit cea mai buna intelegere a fenomenului atat raportat la politicile publice de prevenire si informare asupra riscurilor asociate consumului cat si o adevarata compasiune si implicare fata de consumatorul dependent. Aceste calitati a determinat Comitetele directoare ale organizatiilor ce compun FNA sa-i acorde votul de incredere pentru un mandat de 4 ani (2022-2026)„, precizează comunicatul de presă.

Dorin Opreanu este directorul general al Agenției de finanțare a investițiilor rurale si consilier judetean al Consiliului Județean Constanța.

Federatia Neguvernamentala Antidrog va comunica decizia si European Parliament, presedinta Roberta Metsola, European Commission comisarului afaceri interne, Ylva Johansson, dar si Guvernul României, premierului Nicolae Ionel Ciucă, Ministerul Afacerilor Interne, Romania, domnului ministru Lucian Bode, presedintelui interimar a Senatul României d-na Alina Gorghiu si presedintelui Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor, dl. Marcel Ciolacu avand convingerea ca desemnarea domnului Opreanu va aduce un plus in elaborarea si aplicarea politicilor europene antidrog cat si o mai buna aplicare a politicilor nationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri