Caută
Close this search box.

A murit un diplomat român. Avea numai 42 de ani…

mircea leucea

Un diplomat originar din Bihor s-a stins din viață, la doar 42 de ani. Mircea Leucea era fiul generalului în rezervă Crăciun Leucea, primul șef al Poliției Comunitare din Oradea, devenite între timp Poliția Locală.

Anunțul dispariției a fost făcut de Ambasada României în Ungaria, unde Mircea Leucea activa în ultima perioadă.

„Suntem triști să anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru de la Ambasada României în Ungaria, Mircea Leucea. Diplomat de carieră, ministru plenipotențiar cu o solidă experiență, Mircea a plecat dintre noi prea rapid, prea tânăr, lăsându-ne copleșiți și pustiiți de durere și neputință.

Mircea, rămânem în suflet cu bunătatea, spiritul deschis și profesionalismul care ți-au marcat existența. Îți mulțumim pentru colegialitate, prietenie, inițiativă și parteneriatul în meciurile de tenis, fotbal sau excursiile cu bicicletele. Și mai mult decât atât, pentru că ai fost unul din cei mai buni pământeni.

Condoleanțe familiei. Drum lin, Mircea!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a instituției. Cauzele decesului nu au fost făcute publice.

Sursele Bihoreanul spun că bărbatul s-a stins din viață subit, la finele săptămânii trecute, după ce i s-a făcut rău brusc pe terenul de tenis. El ar urma să fie înmormântat în weekendul următor, în Cheriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri