Caută
Close this search box.

Altă moarte suspectă. Vladimir Sungorkin, redactorul şef de la Komsomolskaia Pravda, ar fi făcut un AVC

vladimir sungorkin

Vladimir Sungorkin, redactorul-şef al ziarului rus Komsomolskaia Pravda, a murit subit, la vârsta de 68 de ani, potrivit anunţului oficial al cotidianului. Cauza decesului nu a fost comunicată oficial.

Komsomolskaia Pravda este un tabloid cu tiraj de câteva de milioane de exemplare și, potrivit unor relatări din presa occidentală, este ziarul favorit al lui Vladimir Putin, cu care acesta își începe ziua. Ziarul are o puternică orientare pro-Kremlin, transmite News.ro.

Tragedia s-a petrecut în regiunea Primorski, în timpul unei călătorii, cu scopul de a strânge materiale pentru scrierea unei cărţi despre marele explorator al Orientului Îndepărtat, Vladimir Arseniev.

Cauza decesului nu a fost comunicată în mod oficial, însă o sursă apropiată a declarat că ar fi fost vorba despre un accident vascular celebral, relatează agenţia de presă rusă TASS.

Vladimir Sungokin şi-a început cariera în 1976, în funcţia de corespondent pentru ziarul Komsomolskaya Pravda. Din 1981, a fost corespondent pentru ziarul Sovetskaya Rossiya. În 1985, a revenit la Komsomolskaiiiiiiiiiiiiiiiiiiia Pravda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri