Caută
Close this search box.

Mesajul lui David Popovici, sportivul român cu performanţe deosebite în 2022

David Popovici a avut parte de un an 2022 fantastic, înotătorul român reușind printre altele să doboare mai multe recorduri și să se încoroneze campion european și mondial în probele de 100 și 200 m liber.

Campionul a dorit să împărtășească cu fanii sportului un mesaj la final de an.

David s-a întors recent din Australia, acolo unde a mai reușit un rezultat important: medalie de argint în proba de 200 m liber de la Campionatele Mondiale în bazin scurt .

„Știu că de cele mai multe ori arăt sau par foarte încrezător, dar participând la Campionatul Mondial în bazin scurt m-am îndoit de mine și de abilitățile mele.

Înainte de a începe, încercam doar să fiu realist cu privire la ceea ce aș putea realiza, știind că nu-mi place să înot în bazin scurt și, de asemenea, că nu sunt atât de bun la asta.

Cu toate acestea, odată ce am început, mi-am dat seama că sunt mult mai puternic decât mi-am imaginat și că totul era doar în capul meu.

Până la urmă, am reușit să bifez un ultim record mondial de juniori la 100 de metri liber și medalia de argint la 200 de metri liber, demonstrându-mi încă o dată că îndoiala și nesiguranța te pot face mai puternic.

Mulțumesc tuturor pentru acest an minunat, acesta a fost modul perfect de a-l încheia” – David Popovici, pe contul personal de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri