Caută
Close this search box.

A fost amanta lui Ţiriac şi a lui Reghecampf, iar acum are salon de înfrumuseţare pe Dorobanţi

Blondă, cu ochi albaștri, înaltă, cu un bust generos, a defilat timp de zece ani pe catwalk-urile de modă. Florentina Raiciu a fost curtată de o mulțime de bărbați celebri de-a lungul timpului. A pozat de cinci ori în Playboy și a făcut videochat.

Anii au trecut, iar blonda a intrat într-un con de umbră. Anul trecut, însă, ea a ajuns, din nou, pe prima pagină a ziarelor, după ce Anamaria Prodan a declarat că blonda ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf timp de opt ani:

„Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că, dacă cineva deschide gura, are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate.

Îl teroriza asta pe Reghe. El mai avusese scăpări. Pentru mine este o femeie care nu are demnitate, mândrie, este o femeie ușoară.”

În prezent, Florentina Raiciu se ocupă de propriul business, un salon de înfrumusețare de pe Calea Dorobanți. Zvonurile erau că antrenorul lui Neftchi Baku este cel care i-ar fi dat banii pentru a-și deschide afacerea.

FOTO: playsport.ro

Potrivit informațiilor Playsport, însă, cel care i-ar fi deschis afacerea Florentinei nu este Laurențiu Reghecampf, ci, supriză, Ion Țiriac, cu care ar fi avut o idilă de lungă durată.

„Nu l-a păcălit cu nimic. Țiriac nu poate fi păcălit. A vrut să o ajute pentru că a vazut că e o fată bună, că nu e avidă de publicitate și că a fost mereu discretă în privința relației lor.

Florentina și-a dorit foarte mult un salon de înfrumusețare, iar Ion Țiriac și-a dorit să o ajute să iasă din lumea obscură în care trăia de atâția ani. A fost, pur și simplu, un gest de caritate și de gentilom”, au declarat surse de încredere pentru playsport.ro.

Florentina se mai ocupă de o altă afacere de familie, un magazin cu icoane pictate manual și vase din ceramică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri