Caută
Close this search box.

Alexi Pitu, jucătorul de la Farul Constanţa, pleacă la Girondins de Bordeaux

Alexi Pitu, jucătorul de la Farul Constaanţa, pleacă la Girondins de Bordeaux

Farul continuă să producă jucători pe care îi vinde apoi, cum este cazul mai nou cu talentatul Alexi Pitu. Aceasta este una dintre sursele de finanțare ale clubului patronat de Gică Hagi.

Acesta a acceptat să se despartă acum de cel mai bun fotbalist al său, care va pleca în Franța, la legendara Girondins de Bordeaux.

„Azi noapte, Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Girondins de Bordeaux. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00.

Suma de transfer se învârte în jurul a două milioane de euro, iar pentru jucător este vorba de un contract pe patru ani şi jumătate şi opţiune pe încă un an”, a spus Giovanni Becali, pentru fanatik.ro.

Alexi Pitu este fiul unui alt fotbalist foarte talentat, Adrian Pitu, de origine aromână, care a ajucat la Farul, Portul Constanţa, Sportul Studenţesc, Dinamo, Rocar sau Universitatea Craiova, recunoscut pentru felul unic în care şmecherea mingea, în pofida tuturor.

„Cei de la Bordeaux se vor întoarce în noaptea asta, jucătorul pleacă mâine cu cei de la firmă, cu tatăl său. Vor sta 4-5 zile acolo, până când jucătorul va semna contractul”, a adăugat impresarul.

Alexi Pitu are 20 de ani și a marcat cinci goluri pentru Farul, în acest sezon. Girondins de Bordeaux este acum în liga secundă, pe locul doi, cu șanse mari de promovare.

Este una dintre cele mai cunoscute formații din fotbalul francez, la care au evoluat Tresor, Tigana, Giresse, Lacombe, Zidane și mai recent Tchouameni sau Kunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri