Caută
Close this search box.

CATALIN HIDEG a adus Romania pe harta marilor invenţii! Pansamentul Biorezonant pentru Vindecarea Rapida a Plagilor a obţinut Medalia de Aur la Geneva

Extraordinar! MEDALIE DE AUR la Salonul International de Inventii de la Geneva! Cinste si onoare echipei formate din CATALIN HIDEG si MARIAN VELCEA care a adus Romaniei mandria de a fi pe harta lumii pentru descoperirea Pansamentului Biorezonant pentru Vindecarea Rapida a Plagilor.

Una dintre nevoile cele mai mari ale chirurgilor și pacienților de chirurgie care au suferită multiple răni și traumatisme este urgentarea timpilor de vindecare.

Un procedeu revoluționar care poate asigura scurtarea timpului necesar reparării traumelor la nivelul pielii și mușchiului este furnizarea corpului un supliment ușor asimilabil de colagen, pe care celulele sănătoase din zona afectată să-l poată utiliza şi astfel să se producă vindecarea accelerată.

Observațiile de laborator au permis stabilirea, nu doar proprietatea, tuturor celor 13 tipuri de colagen pe care le regăsim şi în organismul uman de autoasamblare in vitro sub diferite forme modelabile, ci și proprietățile piezoelectrice ale acestuia.

Pe scurt, molecula de colagen aflată în mediu magnetic/ electromagnetic capătă o orientare şi polaritate specifice, aspect care mărește semnificativ posibilitatea corpului de a asimila surplusul de colagen dintr-un astfel de pansament.

Discuțiile purtate de dr. Pavel Chirilă cu experții de la grupul SANIMED INTERNAȚIONAL, condus de către CATALIN HIDEG  împreună cu inventatorii Marian Velcea şi Mircea Negruța, a condus la obținerea în februarie 2014 a unui brevet de invenție pentru obținerea unui revoluționar pansament biorezonant pentru vindecarea rapidă a plăgilor.

Proiectat, creat și fabricat în România, acest produs a atras atenția inclusiv oamenilor de știință din afara țării.

Perioada de timp trecuta a fost suficienta pentru Oficiul European de Patente- EPO de la Munchen sa evalueze noutatea absoluta la nivel mondial, utilitatea şi mai ales activitatea creatoare a autorilor, atribuind Brevetul European EP 3 104 815 B1  lucrării realizate de colectivul condus de antreprenorul român CATALIN HIDEG.

Experimentele desfășurate sub egida Universității Politehnice Bucureşti coordonate de dl Prof univ. Ioan Plotog  au demonstrat că  interacțiunea dintre câmpul electromagnetic al dispozitivului electronic pasiv (fără sursa de energie proprie) şi structura de colagen din pansament conduc la un fenomen de rezonanță similar celui din acul de pick-up, producând o accelerare a transferului factorilor de creștere şi a celorlalte componente de la pansament in rana pacientului. Efectul vizibil este acela al accelerării vitezei de vindecare a rănilor adânci. Figura atașata prezinta schematic structura acestui pansament revoluționar, in care compoziția pansamentului, electronica circuitelor pasive (3) şi  proprietățile  piezoelectrice ale colagenului (1) duc la un efect sinergic de vindecare rapida a traumatismelor profunde ale pielii şi cărnii. Pansamentul poate fi utilizat atât pe oameni cat şi pe animale.

Experimentele la care ne referim au demonstrat viabilitatea și utilitatea semnificativă a  dispozitivului medical pe baza de colagen îmbunătățit cu substanțe de reconstrucție a corpului uman creat în laboratoarele Centrului de Cercetari in  Biotehnologii Avansate apartinand SANIMED INTERNATIONAL alături de CATALIN HIDEG, Marian Velcea și Mircea Negruța.

Fotografia pansamentului sigilat şi a celui utilizat pe pacient au fost expuse la Salonul International de Invenții EUREKA de la Bruxelles din anul 2014, ocazie cu care inventatorii au primit Medalia de Aur EUREKA.

În urma participării la Salonul International de Invenții de la Geneva din anul 2014 Juriului International a recunoscut utilitatea şi importanta medicală a acestui dispozitiv medical, atribuind Diploma şi Medalia de Argint pentru invenția Pansament biorezonant pentru vindecarea rapidă a rănilor.

Președintele Salonului International Geneva – Jean Luc VINCENT, atribuind Medalia de Aur inventatorului Marian Velcea pentru invenția Pansament Biorezonant.

Standul României la Salonul de la Geneva 2016 a găzduit printre alte momente şi pe cel al atribuirii Diplomei şi Medaliei de Argint. În prezenta Șefului delegației române, Dna Expert Camelia Marinescu, președintele Salonului, Jean Luc Vincent i-a felicitat personal pe inventatorii Catalin HIDEG, Mircea Negruța şi Marian Velcea pentru invenția  revoluționară destinată vindecării rapide a rănilor adânci.

Şi nu in ultimul rând, invenția europeană care la Salonul Geneva 2019 a primit Diploma şi Medalia de Aur, s-a bucurat de aprecierea Primului Ministru al României, Viorica DANCILA, care a organizat la 18 aprilie 2019 primul şi singurul eveniment guvernamental din ultimii 34 de ani in onoarea delegației de inventatori-olimpici, care au reprezentat in mod remarcabil Romania la saloanele internaționale din anul  2019.

Încă o dată cinste celor care îndrăznesc şi luptă!

 

Un răspuns

  1. Tot ceea ce vine in folosul sistemului de sănătate este bine venit și trebuie întotdeauna apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri